Stări

Am vrut sa scriu ceva, aveam de fapt multe “subiecte”. Ajunsa in fata laptopului, nu pot, sunt blocata. Au fost niste zile stranii. Am evadat ca sa ma pot odihni. Stiu ca vine o toamna intensa si un an complicat. Nu ma sperie, dar vreau sa le abordez odihnita, cu seriozitate, sa ma pot implica pana la capat.
Am evadat, deci. M-am dus, crezand ca gasesc liniste. Era relativ liniste, de fapt era mult mai agitat decat ma asteptam si-mi doream. Chiar vroiam ceva foarte retras. N-a fost sa fie anul asta.
In fine, una peste alta, in fata mortii, n-am cuvinte.

Si dincolo de asta, am stari stranii. Nu sunt buna de nimic. Am crezut aseara ca e ceva temporar, ca daca am sa dorm, va fi bine dimineata. Inca nu e. Nu ma pot concentra la ceea ce am de facut, si stiu exact ce se va intampla: va deveni foarte urgent, din vina mea.

Nu pot nici sa scriu. Azi e o zi mai complicata, dar e complicata de cateva zile, daca ma pot exprima asa. Si va mai fi complicata aceasta zi inca mai multe zile dupa. Numai daca n-as avea intiparite in minte cuvinte si lucruri si date!

A scrie despre faptul ca nu scrii. Ar putea fi interesant, absurd, artistic. Ar putea fi intr-un fel. Dar uite ca nu e nici macar asa, pentru ca sunt secatuita.

4 comments on “Stări

 1. Nu pot sa spun ca-mi place starea ta…
  si nici nu cred ca un simplu like poate tine loc de exprimare,dar e mai mult decat frumos si concentrat , felul in care ai surprins starea de neputinta creativa care ne poate cuprinde uneori…
  Poate uneori nu-mi place ceea ce scri….dar felul in care o faci e MINUNAT.
  Sarut-mana 🙂

  • Multumesc mult, Alin.
   Am inteles ca te-ai retras de pe FB, asa ca like cum?
   Ma batea si pe mine gandul, din absolut cu totul alte motive. Inca ma mai bantuie…
   Cat despre scris, da, trebuie sa existe starea. In primul rand. Insa am respirat zilele astea, si m-am linistit, ceea ce nu e putin lucru, deloc….
   Multumesc, seara buna.

 2. sunt in plin proces de “redefinire”
  si cum acest prapadit de profil Fb ma reflecta si el….a intrat si el la “reciclat”..:)
  cred ca e mai usor sa-mi construiesc altul nou….folosindu-ma de experienta acumulata pana acum….decat sa-l “aranjez” pe cel vechi….imbacsit de tot felul de tampenii pe care Fb sau neatentia mea le-au acumulat in timp.
  Sper sa ne “reauzim”.:)..
  dar mie-mi place sa am “locuri de evadare” din nebunia Fb….locuri unde sa stiu sa caut….si sa ma bucur ca gasesc..!! 🙂

Leave a Reply

Name and email are required. Your email address will not be published.