Nunta sau cosmar

tortLumea s-a prostit rau. Imi povestea ieri un prieten ca acum la nunti oamenii au pretentii gen “tortul sa fie in forma de valize, albe, cu accesorii roz”, si, ce sa vezi, nu erau albe, erau crem, si curelele nu erau roz, ci maro, si desi tortul era gustos, nunta nu a reusit din cauza acestor detalii. Ha? E vorba de oameni “normali”, nu de vedete excentrice si capricioase.

Eu zic ca lumea se duce naibii, daca putem gandi/simti asa. Daca in ziua in care, teoretic, iti unesti viata cu a lui, aceluia, unicului,  sau cu a ei, o zi in care, dupa mintea mea, singura preocupare reala trebuie sa fie EL/EA, tu te impiedici de detalii atat de incredibil de penibile cum ar fi culoarea unui martipan, atunci eu nu cred ca lumea merge decat inspre disparitie. Astia voteaza si fac copii.

ps. lasa ca eu pe asta cu nuntile nu o inteleg oricum, si cand a fost sa ma casatoresc NU am vrut nunta (si NU am facut, ci doar casatorie), nu am vrut rochie de mireasa (ce idiotenie, zau, atatia bani pentru o rochie pe care o porti cateva ore), si nu am vrut circ si alai.
Era ziua noastra, a nimanui altcuiva. Si nu trebuiau surle, trambite, sclipici si acordeoane.

About Mirandolina

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

37 comments on “Nunta sau cosmar

  1. Luna apare ca un gong. Nu stiu cum suna, e ca o boxa fara semnal. Ori scoasa din priza poate. Ori maciuca cu care e lovit gongul e plecata.
    Cei din urma cica o sa fie cei dintai. Pe lumea cealalta probabil. Aicii nu se aplica decat nisipului din clepsidra si cu conditia ca cineva sa o intoarca. Adica un fel de …se invatte roata

  2. A mai cazut un avion. Normal ca la bord era un roman. Ei, vad ca se intampla avionul si romanul. Deci cu vreo 19 milioane de avioane probabil ca s-ar rezolva treaba. Daca flota mondiala nu detine atatea avioane ii rog pe romani sa zboare in grupuri de minim 10. Poate, poate…

  3. Justin Capra e un inventator ceva. Cica l-au curtat strainii dar el nu a vrut sa renunte la romania. Ii dau dreptate, capra adevarata doar in romania te poti desavarsi. Bine, cica moare sarac…dar capra, asa cum s-a nascut. Bine dracului ca nu are si trei iezi..

  4. Fumatul poate cauza o moarte lenta si dureroasa. Scrie pe pachet. Asadar, daca te grabesti, arunci banii aiurea pe tigari

  5. Am terminat de povestit cu lady Diana. A fost puta madre, ingrozit de ce a putut sa faca. O pun la harem

  6. Bre, cred ca ma opresc. In principiu orizontul de discutie cu tine e prea ingust dupa gustul meu. Serios. Hai, toate cele bune. Bye

Leave a Reply

Name and email are required. Your email address will not be published.