Buletin meteo (de sanatate)

E aer curat, e frumos, e ireal de verde, suntem (deocamdata) singuri… Incepand de maine vor fi aici 150 de persoane [de care, intr-un fel, va trebui sa ma ocup].

In seara asta, am fost complet offline, m-am bucurat cu oameni frumosi, am ras, am mancat chestii simple (paine, slana, ceapa, rosii), am baut vin. Mi-e bine. Ma vindec (sau sper sa). ‎(sufleteste). Nu mai vreau niciodata sa vomit pentru nimeni. Nu mai vreau sa mor pentru nimeni. Evident. Ca si cum, atunci cand ne-am indragosti, am dori sa suferim, si nu sa avem o minunata si pasionala poveste de dragoste (oricat ar tine ea).

Vin si Jack. Am baut Jack si vin. Nu conteaza, ziceam asa, pentru precizia relatarii. Numai sa nu mi se faca rau la suflet din nou. Doar atat imi doresc. Bonne nuit.

About Mirandolina

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

Leave a Reply

Name and email are required. Your email address will not be published.