Drama vietii mele

19 août 2016

-« Pai nush, ai ceva care intimideaza. »
– asa e
– de unde stii? ea m-a vazut in carne si oase. Din poze, nu intimidez
– te am vazut live in Herastrau cand te plimbai cu o doamna
– si am ceva care intimideaza? 🙂
– da
– au. Ce anume?
– pari o femeie asa..mai dura…. inabordabila…distanta…rece. imi aduci aminte de profa mea de matematica….era dura …impunea respect
– Imi si place matematica, am fost olimpica, nu mai conteaza asta acum
– Se vede

Ei bine, cam asta e drama vietii mele. Cred ca par atat de inabordabila si glaciala, incat…
Intr-un fel e ok, tin la distanta tot felul de nedoriti. In alt fel e cam dureros, caci sunt unii oameni care nu indraznesc sa se apropie, caci nu vad in interiorul acelei carapace, din nefericire.

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

3 Comments

 • Scrie-ti pe frunte, sau fa un panou pe care sa il agati de gat cand mergi prin parc, si pe care sa scrie « om bun si cald »!
  Sa vezi ce succes ai sa ai dupa aia!

  1. Succes am, scrie undeva ca nu? :)))))
   E vorba de faptul ca sunt serioasa și severa și intimidez.
   În alta ordine de idei mă bucur mult ca îmi citești blogul deși m-ai șters de pe Fb din cauza de Ponta.
   Ps. Sa știi ca nu sunt basista. .. Cine mă cunoaște de ani întregi chiar știe. Putina lume s-a bătut ca mine la referendum

 • oricum, mi se pare de mare exceptie sa ma stearga cineva din motive politice in august 2016, cand nu mai sunt activa politic din ianuarie 2015 (deloc, si vorbesc de real, nu de virtual). Vehementa nu mai sunt de ceva ani deja… mi-au ucis doza de naivitate care imi folosea in lupta.
  Insa in masura in care nu-mi stiti trecutul si parcursul, v-as ruga sa nu ma catalogati de basista, cand ati aterizat acum 3 luni in lista.
  De ce-mi cititi blogul, insa, mi-e cam neclar.
  Sanatate si virtute.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *