Fiecare fetita e o printesa

2 juin 2014

Marti voi fi la Digital Divas, a treia editie a evenimentului comunitatii online de fashion si beauty, organizat de Evensys si Avon.
Voi fi blogger oficial si ma bucur mult, e un eveniment la care mi-am dorit sa ajung, si n-am avut ragaz decat in acest an. In 2012 locuiam la Cluj, pentru un proiect profesional. In 2013, viata mea profesionala era complicata, si, desi mi-am dorit mult, nu am reusit sa ajung. Dar, trecute toate, si…. vine editia 2014.
Mieux vaut tard que jamais, cum zice francezul.
Pentru ca fiecare fetita e o printesa si pentru ca in fiecare femeie e o fetita, astept cu multa nerabdare sa aud povestile de succes impartasite de cei care vor participa la conferintele Digital Divas, si sa cunosc comunitatea online de beauty si fashion.

Evenimentul va avea loc la Palatul Ghika, voi fi acolo si voi scrie, pentru ca sigur vor fi o gramada de lucruri fascinante.

printesaOrganizatorii spun:  Cel mai asteptat eveniment de comunitatea online de fashion si beauty, Digital Divas, revine pe 3 iunie si va avea loc la Palatul Ghika, Bucuresti. Evenimentul, cu acoperire internationala, organizat de AVON Cosmetics si Evensys va reuni specialisti din industrie si femei pasionate de comunicarea online.

CONFERINTA DIGITAL DIVAS

Digital Divas isi propune si in acest an sa ofere o sursa de inspiratie persoanelor care activeaza in online si sa aduca in prim plan povesti de succes. Cele doua sesiuni de conferinte ale evenimentului vor evidentia modalitatile de crestere a vizibilitatii in online, cum sa ai un continut relevant pentru cititori si cum sa interactionezi eficient cu acestia.

Digital Divas inseamna inspiratie, comunicare, networking, si nu in ultimul rand, tendinte si oportunitati pe care comunitatea online de beauty si fashion trebuie sa le aiba in vedere.

Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova crede ca “fiind deja la a treia editie Digital Divas e gandita ca orice poveste cu printese sau zane. In cazul nostru, intalnirea cu printul este garantata la a treia incercare. Printul este de fapt reprezentat de oameni din industria de frumusete, moda si comunicare pe care Avon ii sustine in demersul lor de a le arata femeilor cum sa se simta bine in pielea si blogul lor. Anul acesta introducem si o categorie de CSR la nominalizarile Digital Divas Awards pentru ca adevaratele dive sunt cele preocupate de frumusetea ca ansamblu, exterioara si interioara.”

PREMIILE DIGITAL DIVAS

La finalul zilei se va desfasura cea de-a doua editie a galei de premiere  „Digital Divas Awards”, ce ofera recunoastere comunitatii online de beauty si fashion, din Romania.

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *