Declaratie

9 février 2010

Te iubesc, iti iubesc tacerile, si trairile, iti iubesc gandurile nerostite si iti iubesc si cuvintele, iti iubesc actiunile, iti iubesc privirile, ochii incomparabili, iti iubesc gesturile, te iubesc cand esti langa mine, in mine, te iubesc cand te vad sau cand te imaginez, te iubesc cand te privesc facand diverse lucruri, iti iubesc inflacararea, si pasiunile, iti iubesc chiar si plictiseala, iti iubesc nerabdarea, iti iubesc indolenta, iti iubesc indrazneala, si-ti iubesc chiar si tupeul, te iubesc in zilele bune si te iubesc in zilele proaste, te iubesc cand esti frumos, si te iubesc cand esti mai putin aratos, te iubesc in costum, te iubesc in blugi, te iubesc gol.
inima picturaTe iubesc cand razi, cand te incrunti, iti iubesc nelinistea, si-ti iubesc dezordinea, iti iubesc pielea, iti iubesc mirosul, iti iubesc gustul, iti iubesc atingerile, te iubesc cand esti exigent, te iubesc cand esti serios si te iubesc si cand te joci.

Te iubesc si dimineata, te iubesc si-n vis, te iubesc cand muncesti si te iubesc cand mananci, te iubesc cand mergi si te iubesc cand stai.

Iti iubesc prezenta, chiar sa tac langa tine, la cativa centrimetri e o desfatare.
Te iubesc cand scrii, cand cugeti, cand decizi, te iubesc cand te dezlantui, te iubesc chiar si cand iti pui oprelisti, (caci le simt si te stiu, in spatele lor), te iubesc cand …
Te iubesc oricand.

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

6 Comments

  • cat de greu e sa raspunzi la tot ce primesti de la tine ! sper sa te bucuri din plin de tot ce esti !!!

  • ma bucur ca incep sa te cunosc. nu esti deloc simpla 🙂 si te iubesc pentru generozitate. multumesc pentru recomandare. am citit cu mult timp in urma acea carte. m-a marcat puternic la vremea respectiva. acum doi ani mi-am adus aminte de ea caci luata cu-ale vietii o cam uitasem… n-am recitit-o, nici n-as mai putea. povestea mea depaseste, pe alocuri, povestea ei.
    ceea ce postez acum incepe deja sa fie o eliberare. de trecutul apropiat si de prezentul trist.
    mi-a placut mult « Declaratia ». nu uitasem…n-am vrut ca aprecierea sa se piarda printre « tristetile » mele…

    1. Nu, nu-s simpla, dar stii cat de mult mi-as dori cateodata sa fiu simpla?
      Si povestea mea depaseste povestea Evei, cateodata, si traiesc cu sabia lui Damocles deasupra capului, stiind ca in fiecare moment…
      Am negat, asta vara, ca sunt Eva, recitind cartea. Am plecat singura in vacanta, si, la malul marii, mi-am impus sa o recitesc. Aproape in scop terapeutic. Apoi am gasit ca nu sunt Eva. Insa realitatea ma contrazice zi de zi…. Naiba mai stie.
      Aici am scris ca nu sunt Eva.
      Multumesc pentru aprecieri. Uneori tare mi-as dori sa nu mai simt asa intens lucrurile…. Nu stiu ce sa spun, nu stiu.
      Si eu ma bucur ca incep sa te cunosc.

  • apropos de carte…care pentru mine, alaturi de inca nu multe, este o carte « cult »…cred ca in vara am vazut, absolut intamplator, un film…o asa-zisa ecranizare sub orice critica. incepand cu ceea ce s-a dorit a se imprumuta din spiritul cartii, continuand cu personajele care au devenit in film putin spus nesarate, chiar total antipatice, si terminand cu imaginea de ansamblu pe care o ofera acest « film », care nu face decat sa demonstreze, inca o data in plus, ca o carte f.buna e pacat sa fie ecranizata.
    sa nu-l vezi niciodata. jur ca e o blasfemie.
    maine am sa citesc ce ai scris boldat. acum incerc sa dorm f. putin.
    noapte buna.

    1. Noapte buna, eu buna dimineata. Elly.
      Am vazut acea catastrofa de film, din nefericire. Nu conteaza, cartea ramane carte…
      Citesti cand vrei/poti/ai stare, si doar DACA vrei/poti/ai stare.
      Sper sa te fi odihnit cat de cat. Te imbratisez

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *