Crezi in carti?

30 juillet 2014

inimi« Vrea Alexandra sa-ti dea in carti, Tu crezi in carti? »

« In alea de algebra, geometrie si analiza matematica. Hai, si in cele de literatura sau de poezie.
Dar sa-mi dea, ma amuza. Sigur ca nu cred, mi-a mai zis mie una acum multi ani ca ma marit cu unul cu D, si fac trei copii. Nu numai ca pe sotul meu il chema Philippe, dar nici iubiti cu D, n-am avut, o aventura doar daca imi caznesc bine mintea
. »

« Deci nu vrei »

« Ba vreau, ca ma amuza. Dar cu o conditie: sa nu-mi dea intalnire cu 3 saptamani inainte, ca sunt mental incapabila sa o tin. Profesional, da, personal nu pot cu 3 saptamani inainte, 3 saptamani e infinitul, cine Dumnezeu sa stie ce fac pana atunci, n-am cum sa promit, plus ca am toate sansele sa uit pana atunci, zau. Eu abia stiu ce fac maine seara…. Oricum, e hotarata sa-mi spuna ca ma marit, ce naiba sa zic, o sa rad mult. »

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *