Liniste si buna voie, ca va ia dracu!

24 janvier 2012

Am gasit ieri seara stirea zilei, ce zic eu, stirea saptamanii, a lunii. E scrisa prea frumos, e mirifica. Ea contine monumentala propozitie: « Alertati de promisiunile de huiduieli, reprezentantii Prefecturii fac apel la calm, liniste si buna-voie. » Liniste si buna-voie, ca va ia dracu!

« din respect pentru inaintasii lor, ar trebui sa vina cu prietenii si familiile sa danseze »

Insa, in intregime, stirea e…..

Luni, 2012-01-23 : Cu cine va juca prefectul in Piata Unirii ?

Presedintele Traian Basescu a fost invitat alaturi de membri importanti din Parlament si Guvern sa participe la manifestarile din Piata Unirii din Focsani. Nu a confirmat prezenta. In schimb cei doi lideri importanti ai opozitiei, Crin Antonescu ( PNL ) si Victor Ponta ( PSD ) vor fi in multime, ceea ce cu siguranta va face sa se auda mai tare glasul nemultumitilor. Liberalii s-au opregatit cu huiduieli si alaturi de ei si-au anuntat prezenta mai multi protestatari. Alertati de promisiunile de huiduieli, reprezentantii Prefecturii fac apel la calm, liniste si buna-voie. Prefectul Sorin Hornea anunta cu deosebita emotie dupa cum singur declara ( si dupa cum pot fi explicate si multele greseli din mesajul sau transmis presei ), ca focsanenii ar trebui sa traiasca din plin evenimentul si din respect pentru inaintasi ar trebui sa pretuiasca ziua de 24 ianuarie si sa vina cu prietenii si familiile sa danseze. « … va invit pe toti, cu familii si prieteni sa jucam Hora Unirii », transmite prefectul printr-un comunicat de presa. Asa cum prefectul a facut astazi apel la liniste si joc, si presedintele Propact, Costel Ichim isi indeamna sindicalistii sa nu scandeze lozinci antiguvernamentale si antiprezidentiale in cazul in care se va intampla asta. Liderul sindicalistilor anunta ca acestia se dezic de orice altă actiune în afara cadrului organizational stabilit de către conducerile Federatiei Agricultorilor Fermierul si Sindicatului Propact, participante la acest moment solemn. Anul trecut, pentru asigurarea unui numar cat mai mare de spectatori la manifestarile de 24 ianuarie, PDL a adus cu autocarele membri de partid si simpatizanti din tot judetul si ceva din judetele invecinate. Se pare ca anul acesta se va proceda la fel, dupa cum sustin surse din partid, in incercarea de a acoperi eventualele glasuri ale numultumitilor. (L.C.)

 

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *