Nivel complicat

2 janvier 2011
Brusc, mi se pare ca sunt intr-un joc video cu nivele de acces, care s-a defectat si am intrat direct intr-un nivel superior si complicat, dar la care n-am ajuns in mod temeinic, nivel dupa nivel. Adica ma simt ca si cand sunt intr-un nivel la care n-am urcat afland lucruri si jucand pas cu pas, ci am intrat la nivelul 14, eu care eram la 2, si nu pricep nimic din complexitatea personajelor si a jocului.
Brusc sunt la un nivel unde n-am urcat pe baza de joc, ci am ajuns direct. Teoretic ajungand « sanatos » la acel nivel, faci pas cu pas, si urci, invatand personajele, regulile, complicatiile.
Asa, eu, tot ce pot sa fac este sa privesc in jur si sa contez pe capacitatea mea de analiza si deductie pentru a intelege si corela lucrurile. Doriti-mi noroc!

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

9 Comments

  • încerci cumva să trişezi?? sau pur şi simplu cineva a răsucit un buton şi te-ai trezit la acel nivel?
    eşti într-o situaţie complicată. îţi ţin pumnii!

    1. Gabriel, nu trisez, ca nu stiu sa trisez, una la mana, doi, nu e funny sa trisezi. E frumos sa joci jocul asa cum e el.
      Da, da, cum am zis, s-a defectat softul si m-a bagat, fara voia mea, la un nivel « necastigat », neatins in mod firesc.
      Stiu ca sunt intr-o situatie complicata, ca ajungand aici, in mod nesolicitat, nu pricep cum merg lucrurile, ca fata de nivelul la care eram eu, exista multe lucruri noi, pe care le-as fi invatat pe parcurs, daca jucam in mod normal 🙂
      Multumesc pentru pumnii stransi, contez pe tine in continuare.

    1. Chrystyan, ce legatura are ce scriu eu cu internetul? Am scris eu ceva de genul asta? N-are fix nicio legatura cu internetul, ci cu niste situatii din viata mea. Cum scrie la categoria la care e incadrat articolul, este vorba de « criptice ». Nu inteleg de ce se reped sa comenteze oameni care nu stiu cine sunt eu si ce fac, si mai ales despre ce scriu. De unde pana unde ti-ai imaginat ca ai putea stii despre ce e vorba? Raspunsul tau e din categoria « necunoscutii care-si dau cu parerea despre alti necunoscuti si situatii despre care n-au habar. »
      Oi fi eu intr-un nivel superior al unui joc video, dar tu esti din alt film 🙂
      [atat jocul video cat si filmul sunt metafore in cazul asta. Traduc ca sa nu fie nevoie de comentarii suplimentare]

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *