Mama si tatal spamului

3 février 2010

Dupa spamul cu mercurial pentru servicii personale de saptamana trecuta, miercurea asta mi-a adus alt spam. :))
E amuzant ca nici macar nu incearca sa angajeze niste traducatori, sa faca un efort de exprimare. Si in ciuda acestui lucru, cred ca niste fraieri sunt creduli si se bucura ca au castigat.

From: telmexcompy333@aol.com

Subject: Email-ul dumneavoastra a fost castigat 500,00.00 MII STERLING
Telmex PROMOVARE

Ai castigat £ 500 000!

Telmex este o companie de telecomunicaţii mexican în valoare de peste 104 dolari, 7 miliarde de dolari. Suntem o forţă de lider în telecomunicaţii la nivel mondial industrie şi produsul nostru variază de la telefon, internet, date, servicii găzduite, de televiziune. Aceasta companie a fost fondată în Anul 1947, cu sediul nostru din Mexico City, Mexic. Noi oferim în prezent, utilizatorii de internet premii în bani aleatoare. Astăzi, vă cont este aleatoriu selectat ca unul din conturile 5 câştigătorul de top a lui, care vor primi premii în bani de la noi. Suntem bucuroşi să vă informăm pe care le-aţi câştigat un premiu în bani a (cinci sute de mii de lire sterline Marea Britanie (£ 500,000).

Telmex, colectează toate ID-ul e-mail a lui de utilizatori de internet de la motoarele de căutare şi selectează cinci persoane în fiecare lună, în calitate de laureaţi noastre, prin Sistemul electronic de referendum. Vă felicităm pentru unul a fost al poporului selectat. Toţi participanţii au fost selectaţi printr-o sistem informatic referendum trasată de la nouă sute de mii adrese de e-mail din Canada, Australia, Statele Unite, Asia, Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Oceania, ca parte a programului nostru de promoţii internaţionale care se desfăşoară anual.

Această promovare a fost promovată şi sponsorizat de Telmex PROMOTII House în REGATUL UNIT, ca parte a noastre sociale responsabilitatea de a cetăţenilor în comunităţile în care le-au bază operaţională.

În plus datele tale (adresa de e-mail) se încadrează în British noastre = 0
0A0A0A0AD reprezentanta in Marea Britanie, după cum este indicat în joc dvs. promoţionale şi premiul de £ 500,000 va fi eliberat la tine de la această sucursală regională în Marea Britanie.

Cum sa fac premiul.

Acestea sunt numerele de identificare dvs. ……….

Serie …………………… Lwh 09445
Loto numărul …………………… Lwh09446
Victorie la numărul ………………. Lwh09447

Pentru a începe susţine dvs., vă rugăm contactaţi compania noastra fiduciare agent de la această adresă de e-mail:

Telmex PROMOTII RĂSCUMPĂRARE CENTRU (Africa Head Office)
E-mail: grayelvis@gmail.com
Tel: +2348034161284

Vi se cere de a transmite el cu următoarele detalii:

1.FULL NUME
2.COUNTRY DE ORIGINE
3.PRESENT ADRESA
4.SEX
5.DATE DE NAŞTERE
6.AGE
7.OCCUPATION
8.TELEPHONE NUMĂRUL
9.FAX NUMĂRUL (dacă există)
10.MARITAL STARE
11.WINNING NUMĂRUL, SERIA DE FABRICAŢIE ŞI NUMĂRUL LOTTO.
12 LUNI ai castigat ……………………………………… .

De îndată ce aţi lua legatura cu el, el vă va sfătui ce să faci pentru a obtine banii premiu. Felicitari inca o data!

Din motive de securitate, noi sfaturi toţi câştigătorii să păstreze aceste informaţii confidenţiale de la public, până când cererea dumneavoastră este prelucrată şi dumneavoastră

Premiul a lansat pentru tine. Acest lucru este o parte din protocolul de noastre de securitate pentru a evita dubla revendicarea şi avantajul nejustificată luarea acestei

Programul de non-participant sau de personalul neoficiale.

Cu stimă,
Carlos Slim ħelu,
Chairman / CEO
Telmex INC

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

18 Comments

  • nu cred nimic daca este adevarat poate sami comunece telefanic la nr.0331710174 si putem comunica numai asa iti poti da seama de seriozitatea acestei ,firme’

  • Unde ne intalnim sa ne batem pe numerele castigatoare, caci si ale mele sunt aceleasi!!! diferenta e doar mailul de expediere la mine e officejob002@bellsouth.net! Dar oare ce castiga prin spamurile astea, ca doar nu cred ca or fi prosti care sa plateasca cine stie ce suma ca s-o primeasca pe asta, iar cu datele mele personale nu cred ca ar putea sa faca ceva?!

    1. O sa razi, Codrut. Sunt multi prosti care platesc… Eu am pus aceasta postare la misto, si sunt siderata de numarul celor care acceseaza blogul pe tema asta. Si ce comentarii am avut… Unii care intreaba unde sa trimita bani, si mai stiu eu ce. Stii tu vorba aia: mare ti-e gradina, Doamne, si multi i-au sarit gardul!
      Duminica placuta!

  • De obicei nu accesez la astfel de spam, dar am dat o cautare pt ca parca stiam ceva de numele firmei de telecomunicatii respective si am vrut sa ma dumiresc, asa am gasit blogul tau! Deci ma gandesc atunci, ca ai facut foarte bine ca ai postat, poate numarul fraierilor se va reduce! Cu stima!

    1. Foarte bine ai facut. Si sper sa fi citit si altceva decat postarea aia care nu spunea mare lucru.
      Nu stiu exact daca numarul fraierilor se va reduce, sincer. A comentat cineva, in plus a comentat la alta postare, parca… si parea genul credul, asa ca… Eu nu pot fi maica Tereza a tuturor prostilor. Din pacate.
      O seara buna!

  • am primit si eu un astfel de mail.
    isi bat joc de limba romana sau vor sa para ca este un mail strain tradus de un program. in orice caz este ceva dubios pentru ca nu cred ca ofera o companie 500K lire la intamplare.
    nu am incercat sa contactez dar probabil iti cer sa platesti ceva pentru a intra in posesia ,,premiului ». Daca cineva e tepuit in felul asta parerea mea e ca merita deoarece nu are destula minte, sa zic mai voalat.

    1. Normal ca nu… Cine crede asta macar 2 secunde, merita sa si-o ia 😀
      Pai chiar este un mail strain tradus de un program. De asta spun, macar puteau angaja pe cineva sa traduca normal, ca sa para mai credibil… 😛

  • ce poate sa se intample?
    eu am cont pe mobile.de germania
    si am primit de la ei measj
    ca am castigat
    am datele
    ce poate sa se intample?
    de platit nu mai platesc nici pt cont ca am vandut masina

  • Primisem si eu si un fost coleg de-al meu un e-mail din asta si le-am dat reply, mai mult sa-i luam in ras (spunandu-le sa nu-si mai puna baza in translate ci sa ne scrie in engleza ca intelegem mai bine :), apoi ca noi avem niste prieteni de la politie care ar vrea si ei sa fie castigatori, samd). Culmea e ca ei chiar au raspuns 🙂

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *