Greu greu

image

O fi grea viața de pisica?

About Mirandolina

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

312 comments on “Greu greu

 1. Mi-a venit o idee. Uite, secretarului general al Academiei Romane, cel cu sala, în afară de cartonul de oua, doi saci de cartofi și ce mai comandase, mă gândesc sa îi aduc dulceață de smochine verzi. O sa mă pomenească. Și se va îndulci sigur sa lase sala

  • Teoretic, pentru potrivire perfectă, tot de aur. Dar dacă nu găsește, merge și una normala, de copulat întrebai, nu de alte construcții

 2. Udrea zice ca demisia lui Ilie Sarbu poate avea o legatura cu arestarea lui Tariceanu. Azi dimineatabma intrebam cat mai dureaza :)))

 3. Ma intreb dacq treaba cu Bica inseamna ca au inceput sa dea episoade in reluare. Adica nu mai sunt productii noi ? Sau dai in reluare tocmai ca un preambul la ce urmeaza ?

 4. A dat un raspuns Onanis. Cu privire la ceva nedumeriri cum ca ar sta el prea mult in concediu.

  A zis asa :
  “Poate că unii se așteptau să vorbesc despre partide sau ar fi vrut să aibă parte de o vară mai agitată politic. Poate că pe alții îi nemulțumește lipsa aşa-numitelor breaking news-uri și a unor declarații incendiare. Pentru mine însă conduita promisă și prioritățile asumate au rămas aceleași. Și nu vor fi nici în continuare umbrite de efervescența politică sau de circumstanțe de moment. ”

  Ei bine, pana si textul asta de clasa I a trebuit sa il citeasca.

   • Klaus Iohannis a participat în această dimineață la ceremonia de deschidere a Conferinţei Internaţionale ”Micro-to Nano-Photonics IV” – ROMOPTO 2015.

    Si in discursul inaltator pe care l-a rostit (citit) a strecurat si asta . Discursul integral.

    “Prezența mea astăzi aici nu este deloc întâmplătoare. Dincolo de faptul că mă simt apropiat de domeniul dumneavoastră de expertiză, prin prisma formației mele profesionale, vă mărturisesc că motivația mea ține și de responsabilitatea pe care o am ca președinte al României.

    Am ales să particip la acest eveniment pentru a arăta încă o dată care sunt prioritățile mele. Poate că unii se așteptau să vorbesc despre partide sau ar fi vrut să aibă parte de o vară mai agitată politic. Poate că pe alții îi nemulțumește lipsa aşa-numitelor breaking news-uri și a unor declarații incendiare. Pentru mine însă conduita promisă și prioritățile asumate au rămas aceleași. Și nu vor fi nici în continuare umbrite de efervescența politică sau de circumstanțe de moment.

    Mă aflu astăzi alături de dumneavoastră pentru că cercetarea și educația sunt șansa pe care România o are. Șansa unui viitor pe care nu avem voie să-l ratăm. România puternică nu poate fi decât bazată pe cunoaştere, iar prosperitatea și progresul societății vin împreună cu ea. Este un lucru cât se poate de bine cunoscut. Toate guvernele care s-au succedat în timp l-au știut, toți actorii politici și sociali l-au știut și îl știu. Și cu toate acestea, domeniul cercetării suferă de pe urma unei vechi metehne din spațiul nostru public: aceea a lucrurilor începute și neterminate și a intențiilor neconcretizate”

    Ne-a facut de cacat, asa e ?

 5. Asta vrea sa vada elefantii albi, sigur.

  http://www.dambovitanews.ro/eveniment/7641-artisti-de-seama-la-festivalul-international-de-nai-de-la-gaesti.html

  In clopotnita am gasit azi un luptator ninja de origine asiatica. E micut, ferchezuit, detine costumatie si arsenal. Spune ca nu stie cum il cheama si nu are pretentii. S-a strans lumea ca la urs, desi asta e ninja si nu urs. Dar probabil ca nu au mai vazut un ninja si nu stiau sa se strganga precum la ninja. Asa ca au aplicat adunarea ca la urs. Sunt zile calde in urbe.

 6. Mi-a recomandat doctorul, pentru suferintele mele, comprese anale cu plumb. Eu din asta am inteles ca e vorba de tiparituri, sper sa nu se fi referit la Rovana.

 7. Varu meu, arsenic, l-a omorat pe Napoleon. S-a dus dupa el pe insula Elena. Auzi, francezii il iubesc pe Napoleon ?

 8. Mai, eu sunt la Academie. Treci pentru prezentare ? Sa stiu ce fac cu device-ul, ma cam incurci tu

Leave a Reply

Name and email are required. Your email address will not be published.