A salva-salvare-salvator

inima4M-am tot gandit la a salva-salvare. Nimeni nu ne poate salva decat daca ne lasam salvati. Nimeni nu ne poate salva de noi insine. Salvarea, desi exterioara, e in primul rand, interioara. Numai declicul personal, propriu fiecaruia permite salvarea, indiferent de unde ar veni aceasta. In sens metaforic, evident (precizez, ca sa nu va aud comentand despre SMURD)

Am fost si inca mai sunt in rolul celui carora unii din jur simt nevoia sa-i spuna ca-l vor salva. De cate ori n-am auzit (mai ales de la cate un baiat): te voi salva eu. Eh, nu-s printesa prizoniera zmeului, inchisa in turn cu cheia cat e zmeul plecat, asa incat sa trebuiasca sa fiu salvata. Nu-s chinuita si ostateca.
Si, cumva, lucrurile de care si-ar dori sa ma salveze sunt lucruri care imi plac, la care nu vreau sa renunt.
De aceea spun: nimeni nu te poate salva pana nu consimti sa te lasi salvat, pana nu accepti ca ai nevoie de asta. Cat nici macar nu intelegi ce ti se spune, nimeni nu te va putea salva.

About Mirandolina

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

331 comments on “A salva-salvare-salvator

  1. “Cat nici macar nu intelegi ce ti se spune, nimeni nu te va putea salva.” de ce ar vrea ala, ori aia, sa fie salvat/a ?

  2. Azi ce salvam ? Salvam ceva ? Auzi… dar de ce sa nu si irosim ? Ca sa dam o greutate mai mare salvarii. Zic.

  3. Una peste alta iti petreci viata omorand timpul. Pe de alta parte timpul, desi poate ca nu vrea, te omoara din mers. Picatura cu picatura. Si uite asa: doi criminali pandindu-se reciproc, la un colt de cotitura. Invingatorul e previzibil, who lives longer wins.

  4. In principiu femeile cauta un barbat sa le implineasca toate dorintele, iar barbatii cauta toate femeile dispuse sa le implineasca o singura dorinta.

  5. Ma enerveaza ca astoa de la bor imi cer spaga pentru a putea sa fiu in continuare gigolo autorizat religios. Pai astia fac bani pe erectiile mele ? Ei, dau de pamant cu ei…sa nu imi zici tu mie Arsenie de mai lucrez cu ei

  6. Am putea denumi persoanele decedate ca fiind oameni non animati. Si atunci persoanele vii sunt implicit animate. Desene animate

  7. Ma gandesc sa te fac sclava mea sexuala, sa imi duci sexul de colo colo adica. Sa te cumpar ma gandesc. Cine e stapanul tau magnifico ?

Leave a Reply

Name and email are required. Your email address will not be published.