Le jour

2 juin 2014

Desi am facut aproape noapte alba, si « am auzit, literal, crapandu-se de ziua », cu toate zgomotele urbane, si mai ales cu pasarile extrem de gurese….  n-am putut sa dorm mai mult de 8.
Si pentru ca e acea zi (of)…. la 8 si putin am primit cel mai frumos telefon posibil. Ma rog, ar putea fi unul si mai frumos, dar spuneam de posibile…. Nimic nu-i mai frumos decat cel mai bun prieten care iti vorbeste pe limba sufletului tau. Si simti, dincolo de cuvinte, ca el va fi mereu acolo, toata viata, oricand. Fara patetisme, dar pana cand moartea ne va desparti. Asemenea certitudini sunt cele mai de pret avutii.
Sigur, de aseara curg vorbele, mai deschise, mai inchise, mai private, mai….
Toate m-au emotionat, dar unele mai presus de toate:
2 iumieAm
Nesocotit
Anii
Grabiti
Am
Binecuvantat
Rasaritul
Irepetabil
Entuziasmul
L-am
Asortat
Minunilor
Ard
Lacom
Cand
Iubesc
Neobosita
Studiez
Culorile
Hulpavelor
Idile.

Adica, dupa spusele autorului sau, « o incercare de « la multi ani » creativa si personalizata… », in fapt, acolo e numele meu, pe verticala 😉

Si: « Multi ani frumosi, sanatosi si fericiti! Sa ai parte numai de lucruri bune in viata si sa nu incetezi niciodata sa scrii pentru ca esti precum o voce a gandurilor mele pe care nu indraznesc sa le rostesc si sa le exprim atat de frumos ca tine! »
Minunati oameni.
Eu nu-mi doresc decat sa traiesc cum am facut-o mereu, cu 200 la ora. Sa fiu sanatoasa, sa fie soare si sa iubesc.

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

2 Comments

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *