Coerenta a la roumaine

8 février 2014

deseuriCa sa inteleg mai bine: suntem ecologisti, stingem lumina de Ora Pamantului, dar doar de Ora Pamantului, in rest nu conteaza prea mult, #unitisalvamorice, umblam cu ecologia-n gura 24 din 24, dar cand se da o lege care impune operatorilor de salubritate sa faca o colectare selectiva a deseurilor, sarim in sus ca arsi ca nu e corect? Super coerenţă de gandire, romaneasca, asa.
Altfel, ecologisti pana la moarte. Salvam balena albastra si padurile amazoniene, si orice mai e de salvat, de la 17 la 21, in week-enduri de preferinta. Dar cam de asta nu dau eu doi bani pe « cauzele » lor sforaitoare. Pentru ca sunt de fatada, si nu-s duse la capat.

Ce zic eu aici este in urma legii salubritatii, votata de curand. Aud ca fac operatorii scandal, ca ei nu sunt pregatiti, ca n-au bani sa faca investitii, si ca legea nu-i corecta, ca ar favoriza doar unii operatori, care tehnic sunt gata pe partea asta. Pai, frate, nu esti la punct, nu faci business. E afacere, exista niste cerinte, nu e armata salvarii, si nu trebuie sa te sustina cineva daca nu indeplinesti normele tehnice necesare. Iar asta cu colectarea selectiva nu-i nicio surpriza, se vorbeste de ani buni despre ea. Insa ei, in cel mai romanesc stil, acum fac scandal.

ps. nu, n-am actiuni la niciun operator de salubritate care indeplineste normele respective 😀

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *