Vulnerabilitate

Nenorocirea e ca oricat ai fi de deștept sau de înțelept sa ii sfătuiești pe alții, in propriile povesti de dragoste esti neputincios, neștiutor, ai 16 ani mereu. Desi temerar, esti speriat. Tremuri, iti pui sute de intrebari la care iti dai o mie de raspunsuri, dar habar nu ai care este cel corect. Daca o exista, vreodata, unul care sa poata fi numit corect, daca viata nu e o increngatura de situatii diferite, si pe orice carare ai apuca-o, ajungi undeva, in moduri diferite…

P1240132

About Mirandolina

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

37 comments on “Vulnerabilitate

  1. Pai tu ai vorbit vreodata serios? :)))))))))))
    Mai bine sa-ti fie frică de zana. Zmeii sunt mulți, dar acționează doar daca ii las eu

  2. Ziua fericirii: http://mirandolina.ro/2013/03/20/ziua-fericirii/
    Ziua asta impusa, pompos numita ziua internationala a fericirii (lor nu le e teama de cuvinte mari, caci, ei, la ONU, sunt oricum, obisnuiti cu pacea mondiala si alte deranjuri severe… casti albastre, razboaie pentru pace, zgomot pentru liniste, petrol contra hrana, etc), pare mai mult un “luati de-aici, azi este, ce e-n mana nu-i minciuna, credeti-ne pe cuvant, ie-te fericirea, uita-te la ea, nu stii tu, dar asa arata, taci si inghite, mesteca sa nu-ti stea in gat“, la fel cum i-ai descrie unei frigide orgasmul, careia oricum i-ar fi jena sa-ti spuna ca ea nu stie cum e, deci nu intelege. Altfel, daca nu se decreta ca este pe 20 martie, ziua asta universalo-internationalo-galactica a fericirii ar semana mai mult cu Sfantu’ Asteapta sau Pastele Cailor, uite-o, nu e, ba i-aici, ba nu-i aici, hai la groapa cu furnici…. Pardon, si asta-i din alt film.

Leave a Reply

Name and email are required. Your email address will not be published.