Raspunsul la orice: sexul

8 juin 2013

venus and mars symbols - redMa batea demult gandul sa scriu asta, dar o tot amanasem, din cauza referirii la sex 🙂
Glumesc un pic 😉
Cred ca nu exista femeie care sa nu fie la un moment dat in viata ei (cel putin o data) agasata de faptul ca in jurul ei, raspunsul universal, la orice framantare, durere, intrebare, la orice problema, la orice circumstanta a vietii, este sexul.
Ba mai mult, este raspuns si este si cauza;  astfel, atunci cand esti obosita, nervoasa, agasata, nemultumita, esti automat ne….

Ca si cand sexul ar putea rezolva absolut orice. Ambrozie universala, elixir de viata si de moarte, licoare magica, remediu atotputernic, sexul poate sterge toate problemele, toate durerile, toate frustrarile, toate incercarile. Evident ca nu. E o analiza prea simplista. Ar fi prea usor ca toate sa se rezolve prin sex, oamenii ar fi toti foarte fericiti, ca pana la urma nu-i asa mare filosofie sa faci asta 🙂

Nu neg importanta si virtutile sexului, evident, nu neg rolul sau in interactiunea dintre oameni. Este esential si are rostul sau.

Ma revolt doar impotriva raspunsului (prea intrat in obisnuinta), banalizat, de: « ia cu sex ». Pai nu, din pacate nu totul se rezolva asa, si nici nu vine totul de aici…

Ar fi prea usor daca dilemele profesionale s-ar rezolva asa. Daca problemele morale s-ar rezolva asa. Daca rascrucile la care trebuie sa o iei in dreapta sau in stanga ti-ar deveni mai clare asa, daca sexul ti-ar fi busola.

Unde mai pui ca, in general, femeile, cand sunt preocupate cu adevarat si framantate, reusesc cu greu sa intre si cu mintea in « sport ». Si ramane strict un simplu exercitiu, fara mari virtuti. Si cred ca si la barbati e la fel. Doar ca diferenta e ca barbatilor nu le recomanda nimeni sexul ca raspuns universal valabil 🙂 Ferice de ei :))

ps. ia sa vezi cati prieteni mi-am facut cu asta :)))
o parte care vor presupune ca sunt acrita, nebagata in seama, etc.
Alta parte care vor presupune ca-s ipocrita…
Nici una nici alta, oameni buni. Pur si simplu viata e mai complicata decat o partida de sex. Care nici ea nu e simpla, cateodata 🙂
Si mai e ceva, barbati (prietenii mei cei mai buni sunt baieti, in general): stiu ca o parte din femei v-au mintit (fara sa clipeasca) ca au orgasm cu voi (numai cu voi), si ca acest orgasm matura orice grija din mintea lor. Este doar o minciuna. Asta nu inseamna ca daca ele au probleme, voi nu puteti nimic pentru ele. Puteti, sigur ca puteti. Dar, uneori, o strangere de mana, o privire, o stragere in brate, o ureche care asculta, un umar ca sa-si plece capul, este mai important decat un moment fortat de sex, care oricum nu rezolva marile dileme ale lumii.

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca rñsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zñmbesc Ɵi să glumesc cñt voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer Ɵi nu doresc jumătăƣi de măsură. ƞi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

8 Comments

    1. asa e 🙂
      eu zic, vorba francezului (era o reclama la o marca americana de cartofi prajiti) « c’est ceux qui en parlent le plus qui en mangent le moins » :)) La o adica, poate fi si asa.

      Evident, conversatia despre sex are farmecul ei, ca si sexul in sine. Da’ sexul nu e remediu universal, ca ar fi prea simpla viata.

  • Poate sa fie si remediu universal. Itit amintesti probabil ca sunt extrem de multi handicapati care cred ca daca ai un copil …asta e esenta. Nu mai conteaza ca toti au. La fel si cu sexul, poate ca li se pare ca fac altfel, ca sunt unici. Cine stie. Si daca ei cred in ceva…e remediu, placebo. Totul e sa crezi, nu ? Tu nu esti la fel ? Si daca nu esti la fel….esti mai rau ?

    1. ai nascut un copil, ai sadit un pom, ai cladit o casa… :))) stiu cliseul 🙂 Apropo de « asta e esenta »

  • Pentru mine personal, e mai grozav un sarut, e mai frumoasa o strangere in brate. Sexul…e dupa, asa ca…Si daca e dupa, e frumos, dar nu trebuie sa spunem ca fara el nu se poate

    1. of, postarea asta nu vorbea despre sex 🙂
      Adica nu spuneam despre utilitatea/rolul sexului.
      Ma revoltam doar impotriva recomandarii sexului ca panaceu universal. Nu, sexul nu rezolva tot.

      Ca sa-ti raspund daca e mai grozav un sarut… e si asta in multe feluri. Depinde de om, de imprejurare, de multiple criterii.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *