Privirea prietenului

lebedeUn prieten este cel care are incredere in tine mai mult decat ai tu in tine insuti.
Un prieten este cel care vede in tine ceea ce n-ai curaj sa vezi. E acela care-ti spune: nu ai voie sa te uiti in oglinda si sa crezi ca cineva e mai bun decat tine, si daca ai indoieli, ia-ma la o cafea, in acel moment, si-ti voi explica. Este acela care te priveste plangand de neincredere si stie exact ce sa-ti spuna ca sa zambesti. Este acela care nu profita de lacrimile tale, nici de induiosarile tale, nici de momentele cand ai garda jos.

In privirea prietenului esti puternic, in privirea prietenului esti bun, in privirea prietenului esti frumos.

Sunt fericita si bogata ca am asemenea oameni in jur.

 

About Mirandolina

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

12 comments on “Privirea prietenului

  1. Nu stiu cat de usor ne putem intelege, posibil sa fie niste bariere de ordin cultural. Nu stiu cum e la voi in romania, dar la noi in Serbia e cum iti spun eu.

  2. Multi au avut incredere in mine si uite…sunt cimitirele pline. E placut sa iti spuna cineva ca are incredere in tine. Nu te poti opri sa te intrebi: cum dracu’ ?

    • nu, foarte des. Rad mereu, dar nu foarte des, singura.
      Da’ asta a fost haioasa, asa ca am ras cu zgomot, desi singura 😉

Leave a Reply

Name and email are required. Your email address will not be published.