Spirit comercial

8 novembre 2012

Pentru ca trebuie sa stau mai mult timp intr-un loc, am scris mai multe email-uri ca sa intreb cat ar costa, in diverse locuri, ca sa pot alege.

« Buna seara, Tariful pentru camera single este de X lei/zi. Acesta include taxa hoteliera, TVA. Aveti baie la camera, TV, Wi-fi, apa calda, caldura, aveti acces la bucatarie dotata si utilata. Va multumim. »

(unde X e fix tariful afisat pe site-ul lor)

Eu: « Buna seara, Pentru 30 de nopti nu exista discount?
Apa calda si caldura sunt optionale? Multumesc »

Ei: « Buna seara, Tariful de X lei din pacate nu mai poate fi negociat, iar caldura si apa calda nu sunt optionale, sunt incluse in pret.
Cu stima, »

Eu: « dar mi le prezentati ca pe niste plusuri.
In acest caz, daca nu putem negocia, e ok. Eu am afacerea mea si stiu ca cine cumpara 30 de bucati nu i le dau la pret de una si nici macar la pret de 10. O seara buna »

E criza? :)))))))
uite-asa sunt facuti unii pentru afaceri… 😉

Whoa, sa nu zici ca am pana si apa calda? si chiar si caldura in noiembrie? :))))  Nu stiu eu sa apreciez, astia-mi dau caldura in noiembrie. Am wi-fi si apa calda, ati inteles? Si ca sa vezi, cred ca am si perna, si cersafuri pe pat….  ah, si chiar si pat! 🙂

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *