Ziua trandafirilor

Pentru ca e o completare excelenta la postarea de mai jos, iata ceva frumos de ascultat.

Si va repet: cred in iubire, in respect, in evolutie impreuna, si in placerea infinita de a sta langa celalalt, pe viata, oglindindu-te in ochii sai, si oglindindu-l in tine insati, oferindu-i universul tau si facand parte din universul sau.
Eu in gradina ta de trandafiri, si tu intr-a mea, cautand zilnic frumusetea. Bucurandu-ne zilnic unul de altul si de ceea ce vedem in jur. Strangandu-ne de mana si asta umplandu-ne de fericire. Mergand umar la umar si privind in aceeasi directie. Contempland impreuna un trandafir… si acest gest, in aparenta simplu, facandu-ne sa ne simtim miraculosi.


About Mirandolina

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

5 comments on “Ziua trandafirilor

  1. Pingback: Ziua trandafirilor - Ziarul toateBlogurile.ro

    • Dar eu chiar cred ca se poate.
      Si stiu ca se poate. Si am trait deja asa. Si am sa mai traiesc, tot asa. Fara intensitatea asta, nu e viata adevarata. Asta e viata, simplu, pur si simplu.

Leave a Reply

Name and email are required. Your email address will not be published.