Ciobire

18 mars 2010

Sunt la Cluj, iar ultimele trei zile chiar au fost intense… Dentist, veterinar, pregatire conferinta, prieteni. Si trairile mele, printre picaturi. Distilate, intarite, plusate.  Durute, simtite, respirate.
Sunt obosita, ar trebui sa dorm, dar trebuie sa scriu ceva, neaparat. Ca o notita…  Gandeam demult asta si trebuie sa o exprim.
Mi se intampla lucruri foarte stranii in ultimul timp. Unul din ele: e ca si cand Dumnezeu mi-a alocat o portie de dragoste pe care trebuie sa o primesc in acest moment. Doar ca « au fost perturbatii pe canal » (vorba nebunului serpilian– sau balaurian, nu mai stiu), si acea portie s-a faramitat, de fapt s-a scindat in mai multe bucati. Eu tot o primesc, dar nu dintr-o singura directie. Si nici macar nu e asta cel mai ciudat, sau cel mai deranjant. Cel mai straniu este ca o primesc din directii bizare, neasteptate, nedorite aproape.
Pe total, nu ies in pierdere: e aceeasi cantitate de dragoste, cea care mi-a fost alocata. E aceeasi intensitate. Doar ca nu vine nici de unde trebuie, nici nu e unitara. E fragmentata si e de la emitatorii nepotriviti.

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

7 Comments

  • Si inca ceva : o sa te iubesc in secret(e bine asa,nu?)…
    A,sa nu uit si inca ceva… nu ma mai insor…e si criza si nu-mi place nicio femeie din orasul metropolitan in care traiesc.
    De tine imi place,pt ca asa am eu chef.
    Inca ceva,eu nu stiu sa fac declaratii.

  • Credinta mea, proprie, personala si nu cea religioasa, este ca nu trebuie sa primim ceea ce nu ne dorim.
    Oferta este atat de mare si variata, in deosebita noastra existenta incat, trebuie doar sa ne cerem dreptul de a decide daca luam sau nu si mai ales cand si cat!
    Promotiile se fac, in societatea noastra de consum, atunci cand exista un excedent de stoc, in nici un caz cand exista nevoie!

    1. Asa e, Ioana, nu trebuie sa primim orice. Nu trebuie sa primim cu forta ceva ce nu ne dorim.
      Ma gandeam doar ce agasant este ti se tot repete ce fericita esti pentru ca uite ce primesti, si ca e numai vina ta ca nu vrei sa accepti 😉
      Mai aveam eu un « amic » care a incercat sa ma imbratiseze, si deoarece m-am retras si l-am respins, a spus minunata fraza: « Esti atat de nesimtita, incat nici o imbratisare nu stii sa primesti ». De parca as fi obligata sa primesc imbratisari de la oricine, doar pentru ca acestuia i s-a nazarit sa ma imbratiseze… De aici pana la a justifica si violul, ca gest, nu mai e decat un pas.

  • Violarea intimitatii !!! Urasc ! Urasc impunerea prin forta, chiar si a unei imbratisari sau a unui sarut! Toate acestea reprezinta non-calitatea umana ! Vorbeam ieri despre incapacitatea umana dezoltata, atunci cand ti-am povestit intamplarea cu cimpanzeul ! Iata-ne in acelasi punct ! De ce ? Pentru ca unii au uitat de RESPECT ! Ar trebui facuta o campanie, bilboarduri mari, afisate peste tot cu definitia RESPECTULUI ! Si, sigur ca exista un DTP-ist bun sa faca si o reprezentare grafica, pentru ca unii, au uitat SA CITEASA!

  • Noi suntem produsul mintii noastre! « Ei » .. al mintii lor! Atat, nimic mai mult! Interactionam sau nu! Din pacate de multe ori acesti « ei », uita ca afara s-a facut vara si, dau buzna cu bocanci lor noroiti in viata noastra!
    Cateodata nu suntem atenti si ne trezim fata in fata cu « ei », chiar daca nu vrem. Trebuie sa ii ocolim!
    Se spune: « In fata prostului si in spatele calului sa nu stai!  »
    Asadar, prezenta de spirit, parez si, Au revoir! pas touché !

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *