Scurt disclaimer

7 mars 2010

Informatia de aici este extrem de personala, subiectiva, criptica si trunchiata. Poate fi nuvela. Poate fi carte. Nu exista nicio garantie ca este realitate.
Sunt subiectiva asupra propriei persoane, a propriilor alegeri si a ceea ce scriu pe propriul blog. Fiind doar un blog, pot sa nedreptatesc pe cine vreau, fara sa ma justific, fara sa dau motive si fara sa dau detalii de identificare. « E doar un blog, nu e o platforma de interogatoriu asupra vietii mele personale »
(ca o completare la ps-ul de la Stare)

p.s. Si nici nu te poti indragosti de un blog, in absenta oricarui dialog real, fie el in online sau in offline. Daca nu am discutat niciodata, n-ai cum sa pretinzi ca ma iubesti, doar citindu-ma.

Scriu cum respir. Traiesc cu pasiune, si nu mi-e teama ca o sa ard pana la ultima bucatica. Nu ma economisesc... de ce as face-o? :) Spirit ludic, care considera ca râsul e cea mai importanta arma pe care o avem in viata, voi continua sa zâmbesc şi să glumesc cât voi exista. Iubesc, respir, traiesc, exprim, toate la intensitate maximă. Nu ofer şi nu doresc jumătăţi de măsură. Şi mai ales, scriu. Scriu cum respir.

2 Comments

  • …lovesti personal in sens de critica sau de vreo competenta mentala?
    Draga mea,eu unul nu m-am indragostit de cuvintele frumoase sau de multe ecriptari pe care le arunci pe blog,noroc ca stiu sa aleg nuantele…m-am indragostit vazandu-te in niste clipuri si vazandu-ti ochii si atat.
    Probabil esti vreo super femeie super elevata si imi faci mie morala pe blog-ul asta,daca te-as suna dupa ce m-ai trascanit de cate ori ai avut ocazia,eu ce as putea sa-ti spun sau ce ai vrea sa-ti spun,te-ar deranja daca ti-as spune imediat dupa buna ziua,o constructie de genul….ai un c[…] de media si vreau sa profit de el la maxim,sa-l fac sa sa fie best in class….pe naiba imediat mi-ai spune : nerusinatule sau ceva de genul : asa ceva nu se spune unei femei pe care vrei s-o cunosti pe net.Pai la inceput mi-ai zis ca as fii vreun dement,apoi ti-ai cerut scuze.A,da e dementiala starea sa ne tachinam,dupa cum spune vorba francezului : cine se iubeste,se tachineaza(tradu in franceza,pt ca stii ca franceza mea nu prea straluceste).Am fost bine intentionat,te-am curtat,acum eu nu sunt vinovat ca toate proiectele mele s-au dus de izbeliste si nici macar nu am comunicat eficient varianta mea stii atunci cand compania mea era in criza…stii cea mai buna prietena a mea e tigara,e femeia din viata mea care ma insoteste si la bucurie si la tristete si dimineata si seara si dupa o partida de sex….pe scurt e amanta mea intelectuala,ma despart des de ea…dar nu am de gand sa merg la primarie sa ma casatoresc cu ea,ce sa fac cu o hartie colorata….oricum e mai importanta echipa.Acum dupa atatia ani de munca,stiu un singur lucru : tigara mea nu m-a tradat niciodata,tigara nu m-a mintit niciodata daca m-ar fi privit in ochi,tigara mea nu e posesiva,tigara mea nu se simte rau cand vede ca ma privesc multe femei cu patima…tigara mea ma respecta si ma intelege asa cum sunt,tigara mea nu ma forteaza sa fac nimic din ceea ce nu vreau,tigara mea nu vrea sa fiu rau sau sa fiu mai bun.Tigara mea nu vrea ca eu sa salvez lumea sau sa fiu vreun Mecena.Tigara mea vrea doar sa iubesc si sa fiu iubit…deoarece de fiecare data cand o fumez imi reaminteste urmatorul lucru :azi vei iubii mai mult cu pasiune,dar nu vei accepta nicio recompensa,o vei face dezinteresat,dar vei iubii…nu uita : vei iubii…

    1. Am ezitat destul de mult daca sa validez acest comentariu. Dar l-am validat, ca si invatamant despre derivele internetului si ce mai alearga slobod in www. E un exemplu elocvent de dementa.
      Ca sa lamurim tot: nu ma cunosti. Nu te poti indragosti de cineva nici citind ce scrie pe blog, nici vazandu-i ochii in poze si in « niste clipuri » (ce clipuri?)
      Am spus si repet: inceteaza orice fel de comunicare. Nu ma intreba nimic. Aici nu e o platforma de interogatoriu asupra vietii mele private.
      Iar prin comentariul acesta te apropii foarte mult de ceea ce am spus ca esti atunci cand ai inceput sa iesi din pielea de simplu comentator de blog.
      Blogul acesta e spatiul meu. La mine acasa fac ce vreau. Nu mi-am facut blog ca sa cunosc oameni. Cunosc destui.
      Si nu incerca, in continuare iti spun! Mai citeste tot ce am scris de-a lungul vremii, si poate intelegi. Si daca nu, nu.
      Tu intelegi ca asta e o nebunie? Absoluta? NU TE CUNOSC, omule! Si nici nu doresc.
      p.s. Ai probleme cu ortografia…

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *